آموزش جفت کردن مچ بند سامسونگ Gear Fit با تمامی گوشی‌های اندرویدی

مچ بند هوشمند سامسونگ Gear Fit یکی از پر طرفدارترین مچ‌بندهای حال حاضر بازار می‌باشد که به لطف مشخصات فنی و قیمت خرید بسیار مناسبش توانسته نظر بسیاری از علاقه‌مندان تکنولوژی را به خود جلب کند. برخورداری از قابلیت‌های سلامتی لازم مانند گام‌شمار و شمارنده ضربان قلب در کنار ویژگی‌های کاربردری مانند نمایش تماس‌های دریافتی و نمایش پیام‌ها از نکات مثبت این مچ‌بند ارزان‌قیمت می‌باشد. در کنار مزایای فراوان این گجت، ایراد بزرگی می‌توان به این مچ‌بند گرفت و آن هم مساله جفت کردن آن با گوشی میزبان می‌باشد. در واقع این مچ‌بند در ابتدای کار خود یکی از محدودترین مچ‌بندهای هوشمند از لحاظ قابلیت جفت‌سازی با گوشی‌هایی با سیستم‌عامل‌های مختلف بود و فقط با گوشی‌های سامسونگ (و آن هم در صورتی که گوشی شما در لیست سیاه سامسونگ نمی‌بود) قابل جفت سازی بود. اما در ادامه روشی را معرفی خواهیم کرد که به سادگی می‌توان به کمک آن اکثر گوشی‌های اندرویدی را با این مچ‌بند جفت کرد. به یاد داشته باشید که این روش برای تمامی گوشی‌های اندرویدی جوابگو نیست و حتی برخی از گوشی‌های خود سامسونگ نیز بدون هیچ دلیل خاصی به گیر فیت متصل نمی‌شوند.

برای متصل کردن گوشی‌های غیر سامسونگی به Gear Fit ابتدا لازم است که این مچ‌بند به یک گوشی هوشمند سامسونگ متصل شود. پس در ابتدا روش اتصال به گوشی سامسونگ را با هم مرور خواهیم کرد.

متصل کردن مچ‌بند Gear Fit به گوشی‌های سامسونگ

این مچ‌بند فقط و فقط با یک اپلیکیشن می‌تواند به گوشی هوشمند متصل شود و آن هم Samsung-Gear-Fit-Manager نام دارد. برخی از گوشی‌های هوشمند به شکل پیش‌فرض این اپلیکیشن را دارا می‌باشند و نیازی به نصب ندارند. اما چنانکه قصد دانلود این اپلیکیشن را دارید، بایستی از اپ استور خود سامسونگ – Galaxy App – نام این برنامه را جستجو کرده و آن را دانلود و نصب کنید. آموزش جفت کردن سامسونگ Gear Fit با گوشی‌های سامسونگ را مرحله به مرحله دنبال می‌کنیم.

گام 1 – با روشن کردن این مچ‌بند با پیامی مطابق با شکل زیر مواجه خواهید شد که از شما درخواست می‌کند برای کار با دستگاه، ابتدا اپلیکیشن Gear Fit Manager را روی گوشی خود نصب کرده و سپس به جستجوی دستگاه Gear Fit از داخل اپلیکیشن بپردازید.

گام 2 – پس از دانلود و نصب اپلیکیشن Gear Fit Manager، به منوی اپلیکیشن‌های گوشی خود رفته و این اپلیکیشن را پیدا کرده و اجرا کنید. با انتخاب گزینه جستجو، گوشی‌تان به دنبال پیدا کردن تمامی مچ‌بندهای Gear Fit که در محدوده بلوتوث هستند خواهد بود.

گام 3 – پس از اینکه اپلیکیشن توانست Gear Fit را پیدا کند، روی مچ‌بند کلیک کنید تا عملیات جفت‌سازی آغاز شود. برای جفت شدن گوشی با گیر فیت، هم روی گوشی و هم مچ‌بند درخواست Pair شدن نمایش داده می‌شود که بایستی در هر دو این درخواست تایید شود.

گام 4 – در این مرحله که فقط برای گوشی‌های سامسونگی در دسترس است، نرم‌افزار با نمایش یک پیام از شما درخواست تایید دانلود و نصب فریم ور (Frimware) جدید برای مچ‌بند را خواهد کرد که برای راه‌اندازی Gear Fit کاملا ضروری است.

گام 5 – در آخر و پس از نمایش چند پیام و تایید آنها، Gear Fit از شما سوال می‌پرسد که قصد دارید مچ‌بندتان را به کدام دست‌تان ببندید. پس از پاسخ به این سوال، مچ‌بندتان آماده استفاده می‌باشد.

به یاد داشته باشید که حتی برای گوشی‌های سامسونگ نیز نباید اپلیکیشن Gear Fit Manager را به غیر از Galaxy App و یا وبسایت خود سامسونگ، از منبع دیگری دانلود کنید.

متصل کردن مچ‌بند Gear Fit به گوشی‌های غیر سامسونگی

هر گوشی اندرویدی که اپلیکیشن Gear Fit Manager را بدون هیچ مشکلی اجرا کند به شرطی که از بلوتوث نسخه 4 با تکنولوژی LE یا همان Low-Energy نیز پشتیبانی کند، می‌تواند به مچ‌بند هوشمند گیر فیت جفت شود.

در مورد شرط لازم برای پشتیبانی از گوشی اندرویدی از Gear Fit صحبت کردیم. اما در مورد پیش‌نیازهای جفت شدن گیر فیت با دیگر گوشی‌های اندرویدی لازم به ذکر است که در ابتدا به یک گوشی سامسونگ که از Gear Fit پشتیبانی کند نیاز خواهید داشت.

گام 1 – گوشی سامسونگی که از اپلیکیشن Gear Fit Manager پشتیبانی می‌کند تهیه کرده و تمامی مراحل گفته شده برای جفت سازی Gear Fit با گوشی سامسونگ را انجام دهید. هدف از این کار، آپدیت فریم ور مچ‌بند می‌باشد که فقط از طریق گوشی‌های سامسونگ امکان‌پذیر می‌باشد.

گام 2 – پس از جفت کردن مچ‌بند با گوشی سامسونگ، اپلیکیشن Gear Fit Manager نصب شده روی گوشی را باز کرده و ارتباط Gear Fit با گوشی را با Disconnect کردن مچ‌بند قطع کنید.

گام 3 – حال اپلیکیشن Gear Fit Manager را با یکی از اپلیکیشن‌های مدیریت فایل از گوشی سامسونگ به هر گوشی که قصد دارید مچ‌بندتان را با آن جفت کنید، ارسال کرده و اپلیکیشن را روی دستگاه نصب کنید.

گام 4 – پس از نصب، اپلیکیشن را اجرا کنید و اجازه دهید با انتخاب گزینه جستوجو گوشی‌تان به دنبال مچ‌بند Gear Fit که در دسترس بلوتوث قرار دارد بپردازد.

گام 5 – پس از اینکه اپلیکیشن توانست Gear Fit را پیدا کند، روی آن کلیک کنید تا مراحل جفت شدن گوشی با مچ‌بند همانند گوشی‌های سامسونگی آغاز شود.

تذکر: به یاد داشته باشید که به دلیل اینکه جفت کردن مچ‌بند Gear Fit با گوشی‌های غیر سامسونگی چندان هم روال استانداردی نیست، ممکن است در مراحل جفت کردن با مشکلاتی روبرو شوید. برای مثال در همین مرحله (گام 5) ممکن است در انتخاب گزینه Pair در بار اول موفق نشوید و مجبور شوید که چندین بار برای جفت کردن گوشی با مچ‌بند تلاش کنید.

سایر مراحل جفت کردن گوشی اندرویدی با Gear Fit مانند روالی است که در گوشی‌های سامسونگ توضیح دادیم.

ساعت هوشمند اپل واچ 38 میلی متری بند نایلونی

کمپانی اپل نیز سرانجام با معرفی محصول Apple Watch 38mm به جمع تولید کنندگان ساعت‌های هوشمند پیوست. این ساعت هوشمند که در دو اندازه 38 و 42 میلی‌متری و با جنس بدنه و بندهای مختلف طراحی می‌شود، همزمان با رونمایی از گوشی‌های آیفون 6 و 6Plus معرفی شد. این محصول نیز همانند دیگر محصولات اپل از طراحی متمایزی نسبت به دیگر رقبا بهره می‌برد. در این مدل از ساعت هوشمند اپل، جنس بدنه از آلومینیوم بوده و بندها نایلون می‌باشند. این محصول شاید اولین دستگاه تولیدی اپل می‌باشد که در برابر نفوذ آب مقاوم می‌باشد. گواهی IPX7 تضمین کننده مقاومت این ساعت در برابر نفوذ آب تا عمق یک متر و به مدت 30 دقیقه است. فرم صفحه مربعی بوده و اندازه آن برابر با 1.5 اینچ می‌باشد. پنل آن از نوع AMOLED بوده و با وضوح تصویر 340×272 قادر است تصاویر با کیفیتی به نمایش بگذارد. برای محافظت از صفحه‌نمایش از پوشش سافایر استفاده شده است. اپل که مدت‌ها بود تکنولوژی 3D-Touch را معرفی کرده بود، برای اولین بار از این فناوری در ساعت‌های هوشمندش استفاده کرد. کاربردهای لمس 3 بعدی در رابط کاربری این ساعت هوشمند بسیار جالب و کارا می‌باشد.

قیمت روز خرید ساعت هوشمند اپل واچ 38 میلی متری بند نایلونی

قیمت روز خرید ساعت هوشمند اپل واچ

نقد و بررسی ساعت هوشمند سامسونگ Gear S

سال 2014 اوج شکوفایی صنعت ساعت‌های هوشمند بود. گوگل از سیستم‌عامل مخصوص خود برای گجت‌های پوشیدنی رونمایی کرد، ال‌جی اولین ساعت هوشمند دنیا با سیستم‌عامل اندروید ور را عرضه کرد، موتورولا نیز اولین ساعت هوشمند صفحه گرد با اندروید ور را طراحی کرد. در واقع گوگل با معرفی Android Wear میدان رقابت جدیدی برای کمپانی‌های علاقه‌مند به تولید ساعت‌های هوشمند ایجاد کرد. ایسوس، موتورولا، ال‌جی، سونی، هواوی و بسیاری دیگر از کمپانی‌های سازنده گوشی‌های هوشمند که اکثرا هیچ سابقه‌ای در طراحی ساعت‌های هوشمند نداشتند، اقدام به طراحی و عرضه محصولاتی در این دسته کردند. اما برخی از کاربران چندان رغبتی به خرید ساعت‌هوشمند نشان ندادند و دلیل این امر، وابستگی بیش از حد این ساعت‌ها به گوشی‌های میزبان‌شان بود. در واقع به نظر بسیاری تا زمانی که این ساعت‌ها برای کارکرد درست به گوشی‌های هوشمند وابسته هستند، نمی‌توان نام آنها را ساعت هوشمند گذاشت. سامسونگ که قبل از اندروید ور هم محصولاتی در این دسته روانه بازارهای مختلف کرده بود، به بزرگترین شریک تجاری خود اعتماد نکرده و روی بهبود سیستم‌عامل اختصاصی تایزن تمرکز کرد. نتیجه فعالیت‌های سامسونگ را می‌توان در دو نسل Gear S مشاهده کرد. نسل اول که موضوع نقد و بررسی ما می‌باشد، محصولی کاملا متفاوت نسبت به تمامی ساعت‌های هوشمند برندهای مطرح است. ساعت هوشمندی که با امکان نصب سیم‌کارت و کمترین وابستگی به گوشی متصل شده، در حکم گوشی هوشمند روی مچ دست می‌باشد.

معایب ساعت هوشمند Samsung Gear S

  • اندازه بزرگ و وزن زیاد ساعت برای مچ دست
  • روش نه چندان استاندارد برای تغییر بند ساعت و نبود رنگ‌بندی‌های مختلف

با وجود اینکه Gear S در حال حاضر تنها گزینه برای خرید ساعت هوشمند سیم‌کارت خور می‌باشد و می‌تواند انگیزه کافی برای علاقه‌مندان به خرید ساعت را ایجاد کند، اما با یک مشکل اساسی همراه است. در نگاه اول به این ساعت متوجه ابعاد و اندازه‌های بزرگ آن خواهید شد. صفحه‌نمایش خمیده 2 اینچی آن نیز از تمامی رقبا بزرگ‌تر می‌باشد و احتمالا برای برخی کاربران چندان مناسب نباشد. البته این صفحه‌نمایش که از نوع superAMOLED می‌باشد، قادر است تصاویر را با کیفیت بی‌نظیری در مقایسه با دیگر ساعت‌ها به نمایش بگذارد. همانند گوشی‌های هوشمند سامسونگ، می‌توانید در پایین صفحه این ساعت نیز دکمه فیزیکی خانه را مشاهده کنید.

در ادامه نقد و بررسی ساعت هوشمند سامسونگ Gear S نگاهی دقیق‌تر به این محصول شایسته کره‌ای‌ها خواهیم انداخت.

جعبه گشایی ساعت سامسونگ Gear S

این ساعت در یک جعبه مکعبی و با جعبه‌بندی جمع و جور عرضه می‌شود. با برداشتن در این جعبه با خود ساعت روبرو خواهید شد. در زیر ساعت نیز دو ناحیه از هم جدا شده قرار دارد که در یکی آداپتور ساعت و در دیگری داک اتصال به ساعت قرار دارد.

داک متصل کننده شارژر به ساعت شاید در اوایل زمان عرضه این ساعت چندان مرسوم نبود، اما امروزه تمامی ساعت‌های هوشمند (به غیر از ساعت‌هایی که به شکل بی‌سیم شارژ می‌شوند) از داک شبیه به این استفاده می‌کنند.

سخت‌افزار ساعت Samsung Gear S

از لحاظ سخت‌افزاری، ساعت هوشمند سامسونگ Gear S کاملا شبیه به یک گوشی هوشمند اقتصادی می‌باشد که برای یک ساعت هوشمند یک تمجید محسوب می‌شود.

چیپست اسنپ‌دراگون 400 می‌تواند بیشتر از چیزی که سیستم‌عامل تایزن نیاز دارد قدرت پردازشی فراهم کرده و بدون هیچ لگ و هنگی تمامی پردازش‌های این ساعت را اجرا کند. البته این همان چیزی است که از یک تراشه‌ای که هنوز هم در برخی از گوشی‌های پایین‌رده استفاده می‌شود، انتظار می‌رود. 512 مگابایت ظرفیت حافظه رم شاید برای یک گوشی هوشمند امروزی مناسب نباشد، اما در ساعت‌های هوشمند عددی کاملا منطقی می‌باشد که می‌تواند برای اجرای تمامی اپلیکیشن‌های طراحی شده ظرفیت لازم را برای پردازش فراهم کند.

صفحه‌نمایش خمیده 2 اینچی از نوع superAMOLED از دیگر وجه تمایزهای این ساعت در برابر رقبا می‌باشد. نمایش تصاویر در این صفحه فوق‌العاده است، رنگ‌ها به بهترین شکل ممکن نمایش داده می‌شوند و فضای کافی برای چرخش انگشت روی صفحه فراهم شده که تایزن نیز به خوبی از این فرصت استفاده کرده است.

رابط گرافیکی کاربر Tizen به شکل اختصاصی برای این ساعت بهینه‌سازی شده و ویژه‌گی‌های جدیدی به آن اضافه شده است.

اگر از زوایای مختلف به این ساعت نگاه کنیم متوجه خواهیم شد که طراحی این ساعت چندان هم دلچسب نیست، اما سامسونگ تمامی سعی خود را بر این داشته که این ساعت عظیم‌الجثه به بهترین شکل ممکن با انواع مچ‌ها مطابقت داشته باشد و کاربران از طراحی غیر معمول آن دلسرد نشوند. در محیط‌های پر نور صفحه‌نمایش کمی با بازتاب نور همراه است، اما با این همه محتوای آن قابل خواندن است. تکنولوژی OLED یکی از بهترین‌ها در مصرف بهینه انرژی است و برای نمایش مینیمالِ واچ‌فیس‌ها گزینه مناسبی می‌باشد.

سامسونگ Gear S همچنین به سنسور لیزری شمارنده ضربان قلب در پشت ساعت مجهز شده که کم و بیش دقت آن قابل قبول است، اما با این همه نمی‌توان روی ثبات عملکرد شمارنده ضربان قلب ساعت‌های هوشمند بیشتر از این حساب باز کرد. در تکرار اندازه‌گیری ضربان قلب متوجه خواهید شد که نتایج با اختلاف کمی از یکدیگر متفاوت هستند.

همانند دیگر ساعت‌های هوشمند، گیر اس نیز با امکانات سلامتی و ورزشی همراه است. گام‌شمار که اولین انتظارمان از قابلیت‌های سلامتی ساعت می‌باشد، در این ساعت موجود می‌باشد. البته دقت گام‌شمار چندان هم دقیق نیست و فقط برای تعیین حدودی مسافت‌های پیموده شده می‌توان روی آن حساب باز کرد. ویژگی پیمایش وضعیت خواب از دیگر قابلیت‌های ساعت است. بدین ترتیب و به کمک این ویژگی، می‌توانید مدت زمانی را که بدون حرکت خوابیده‌اید را مشاهده کنید.

اسپکیر یکی از ضروری‌ترین ویژگی‌های ساعت‌های هوشمندی است که می‌توان به آنها لقب ساعت‌های هوشمند واقعی و مستقل داد. Gear S نیز به یک اسپکیر داخلی مجهز شده است. البته در کنار آن، می‌توانید از هندزفری‌های بلوتوثی نیز استفاده کنید.

یکی از عجیب‌ترین و غیر معمول‌ترین ابزارهای در نظر گرفته شده برای این ساعت، استفاده از سنسور سنجش UV است. بدین ترتیب ساعت با استفاده از این سنسور می‌تواند در صورت وجود اشعه‌های زیان‌آور خورشیدی به شما هشدار دهد. البته اکثر کاربران در حالی هزینه این سنسور را روی ساعت پرداخت می‌کنند که شاید هیچ وقت از آن استفاده نکنند.

لیست امکانات سخت‌افزاری Gear S به همین‌جا ختم نمی‌شود. سامسونگ علاوه بر معمول‌ترین ابزار ارتباطی بلوتوث، از ماژول وای‌فای نیز برای این ساعت استفاده کرده تا لیست مشخصات ارتباطی این ساعت را با بلوتوث، سیم‌کارت و وای‌فای تکمیل کرده باشد. البته با وجود بلوتوث و اتصال به اینترنت گوشی و همچنین وجود اینترنت 3G سیم‌کارت خود ساعت، به نظر می‌رسد وای‌فای گزینه اضافی برای این ساعت باشد. به هر حال سامسونگ تمامی سعی خود را کرده که لیستی طولانی از مشخصات سخت‌افزاری برای این ساعت تهیه کند و باید بگوییم که این ساعت هوشمند حداقل از لحاظ کمیت امکانات، بهترین در نوع خود می‌باشد.

برای جهت یابی و مسیر یابی توسط این ساعت، می‌توان از دو ابزار استفاده کرد. اولی که توسط GPS خود ساعت می‌باشد و دومی مربوط به اپلیکیشن مسیر یابی آفلاین HERE است.

یکی دیگر از ویژگی‌های جالب این ساعت، امکان اتصال ساعت به دستگاه میزبان حتی در فواصلی که در دامنه دسترسی بلوتوث قرار ندارند می‌باشد. بدین شکل که ساعت و دستگاه میزبان از طریق ارتباط اینترنتی متصل هستند و می‌توانند از اطلاعات یکدیگر استفاده کنند.

طراحی ساعت سامسونگ Gear S

اگر ابعاد و اندازه‌های ساعت را کنار بگذاریم، می‌توان نمره قابل قبولی به طراحی این ساعت داد. با وجود اینکه سامسونگ سعی کرده با طراحی خمیده صفحه‌نمایش، بهترین طراحی ممکن را برای خوش‌دست کردن ساعتش انتخاب کند، اما گاها کاربران از اندازه بزرگ ساعت زنده می‌شوند و در برخی شرایط مانند هنگام خوابیدن، اندازه ساعت کمی دردسر ساز می‌شود.

علاوه بر اندازه، می‌توان نقد دیگری بر طراحی این ساعت داشت. نبود امکان جداسازی بندهای این ساعت در حالی که بندهای دیگر ساعت‌های هوشمند به راحتی قابل جداسازی و تعویض هستند، می‌تواند ایراد بزرگی برای طراحی این ساعت باشد. جنس بند از یک نوع پلاستیک خاص است. البته خاص بودن به معنی بهتر بودن جنس آن نیست. در ظاهر بندها شبیه به بندهای ساعت‌های اسباب‌بازی بوده و حس و حال روبرو شدن با یک محصول ارزان‌قیمت را به کاربران القا می‌کند. این بندها متاسفانه تنها در دو نوع رنگ‌بندی سفید و مشکی عرضه می‌شوند و با توجه به عدم امکان تعویض آنها، بایستی به همین دو گزینه اکتفا کرد.

ساعت هوشمند سامسونگ گیر S دارای گواهی IP67 بوده و در برابر گرد و غبار و آب (تا عمق یک متری به مدت 30 دقیقه) مقاوم می‌باشد.

طول عمر باتری ساعت Samsung Gear S

با وجود اینکه سامسونگ سعی کرده این ساعت را به تمامی امکانات ممکن مجهز کند، اما به نظر می‌رسد در کیفیت برخی بخش‌ها کم‌کاری کرده است. طول عمر باتری این ساعت از انتظارمان بسیار پایین‌تر است. چه از سیم‌کارت استفاده کنید و چه نکنید، باتری ساعت در استفاده معمول نمی‌تواند بیشتر از 24 ساعت انرژی دستگاه را تامین کند.

البته در حالی که از خالی شدن سریع باتری تعجب خواهید کرد، به همان اندازه از شارژ سریع آن نیز متعجب خواهید شد. چنانکه از آداپتور خود ساعت استفاده کنید، شارژ 0 تا 100 آن تقریبا یک ساعت طول خواهد کشید.

گوشی‌های هوشمند امروزی نیز از لحاظ طول عمر باتری عملکردی شبیه به این ساعت دارند. بهترین روش برای کنار آمدن با طول عمر باتری چنین دستگاه‌هایی این است که شب‌ها ساعت را به شارژر متصل کنید. البته در مورد ساعت‌ها چنانکه قصد انجام چنین کاری را داشته باشید، باید قید قابلیت پیمایش وضیعت خواب را بزنید.

رابط کاربری و بخش نرم‌افزاری ساعت Gear S

سامسونگ گیر اس با سیستم‌عامل تایزن عرضه می‌شود، سیستم‌عاملی که راه‌حل سامسونگی‌ها برای تجربه کاربری هرچه بهتر گجت‌های پوشیدنی این کمپانی بوده و مسیر پر فراز و نشیبی را طی کرده است. این سیستم‌عامل به بهترین شکل ممکن بهینه‌سازی شده و با افکت‌های انیمیشنی و رنگ‌های زنده‌ای همراه است.

منوها و ابزارهای این رابط کاربری بسیار زیبا طراحی شده، پس‌زمینه منو مشکی بوده و با رنگ‌های شیک آیکون‌ها و نحوه چیدمان آنها حداقل از لحاظ ظاهری یک سر و گردن بالاتر از اندروید ور قرار دارد. چنانکه قبلا از گوشی‌های هوشمند سامسونگ استفاده کرده باشید و با رابط کاربری اختصاصی آن در اندروید آشنایی داشته باشید، به سرعت متوجه خواهید شد که ظاهر و رابط کاربری Tizen تقریبا از ‌TouchWiz گرفته شده است. با وجود فوق‌العاده بودن، این رابط کاربری با برخی مشکلات همراه است که در ادامه نقد و بررسی ساعت هوشمند سامسونگ Gear S به آنها نیز خواهیم پرداخت.

مانند بخش سخت‌افزاری، در بخش نرم‌افزاری نیز سامسونگ سعی در ارایه امکانات بیش از حد معمول داشته است. بسیاری از امکانات و ابزارهای ساعت چندان مورد نیاز کاربران نیست و این امر باعث پیچیدگی بیش از اندازه رابط کاربری ساعت شده است. این ساعت قادر به درک چهار گسچر از چهار طرف صفحه‌نمایش می‌باشد که شاید تنها یکی از این گسچرها به درد کاربر بخورد و سه تای دیگر فقط باعث سردرگمی آنها می‌شود.

در حالی که در صفحه واچ‌فیس هستید، می‌توانید با کشیدن صفحه به سمت چپ نوتیفیکیشن‌ها را مشاهده کنید و با ادامه دادن این کار نوتیفیکیشن‌های هر اپلیکیشن را به شکل مجزا مشاهده کنید.

با کشیدن صفحه به سمت راست با صفحه متفاوتی روبرو خواهید شد که در حکم صفحه ویجت‌های ساعت می‌باشد. هر ویجت به شکل مجزا در یک صفحه قرار دارد و با ادامه دادن کشیدن صفحه به راست با ویجت‌های کنترل مدیا، اپلیکیشن‌های سلامتی، اخبار و تقویم و یک صفحه خالی به منظور ایجاد ویجت جدید روبرو خواهید شد. تمامی این صفحه‌ها قابل تغییر و سفارشی‌سازی هستند.

گسچر سوم و سردرگم کننده‌تر، کشیدن صفحه به سمت پایین است. کشیدن صفحه به سمت پایین در حکم دکمه بازگشت در تمامی منوها و اپلیکیشن‌ها می‌باشد. البته منوی اصلی استثا بوده و با کشیدن صفحه به سمت پایین در این منو، با میان‌برهایی برای مشاهده وضعیت باتری و ارتباطات و کنترل صدا و روشنایی صفحه مواجه خواهید شد.

چهارمین گسچر عملکرد معمول و طبیعی دارد و مانند تمامی رابط‌های کاربری کشیدن صفحه به سمت بالا در حکم اسکرول کردن می‌باشد. البته صفحه منوی اصلی در این گسچر نیز استثا بوده و اگر در این صفحه این کار را انجام دهید به منوی کشویی اپلیکیشن‌ها هدایت خواهید شد.

با وجود اینکه واچ‌فیس‌های پیش‌فرض زیادی روی این ساعت وجود ندارد، اما همین تعداد نیز در تنوع و سلایق مختلفی طرای شده‌اند که در کنار صفحه‌نمایش AMOLED، زیبایی خاصی به این ساعت می‌بخشند.

در کل می‌توان گفت از لحاظ رابط کاربری و بخش نرم‌افزاری این ساعت یکی از بهترین‌ها می‌باشد.

سخن پایانی

با وجود اینکه نزدیک به دو سال از اولین عرضه Gear S می‌گذرد، اما شکی نداشته باشید که حداقل از لحاظ امکانات Gear S بهترین ساعت هوشمند در بازار فعلی می‌باشد. مجموعه‌ای کامل از حسگرهای مختلف، قابلیت نصب سیم‌کارت، کمترین وابستگی ممکن به دستگاه میزبان، ارتباطات بلوتوث و وای‌فای، قدرت پردازشی مناسب و صفحه‌نمایشی فوق‌العاده از ویژگی‌های اصلی آن می‌باشند. چنانکه قصد خرید ساعت هوشمند دارید، تنها تحت یک شرط Gear S می‌تواند گزینه مناسبی برای‌تان باشد: از ساعت‌تان انتظار طراحی مشابه با ساعت‌های کلاسیک نداشته باشید. در واقع Gear S برای افرادی که طراحی ساعت یکی از الویت‌های اصلی می‌باشد، نمی‌تواند گزینه مناسبی باشد. اما چنانکه تکنولوژی و امکانات الویت اصلی خریدتان باشد، شکی نداشته باشید که فارغ از قیمت ساعت هوشمند، Samsung Gear S می‌تواند بهترین گزینه باشد.


فروش ویژه ساعت هوشمند سامسونگ مدل Gear Fit SM-R350 در فروشگاه اینترنتی تبلت فون

ساعت هوشمند Samsung Gear Fit R350 که در اواخر 2014 معرفی و عرضه شده است، یکی از ساعت‌های هوشمند اقتصادی سامسونگ است که بیشتر به منظور کاربری‌های سلامتی طراحی شده است. این ساعت دارای استاندارد IP67 است که به شما تضمین مقاومت این مچبند در برابر گرد و خاک و آب تا عمق یک متری را می‌دهد. این ساعت مجهز به صفحه نمایش مستطیلی 1.84 اینچی از نوع superAMOLED است که تاثیر بسیاری در میزان شارژ نگهداری دستگاه دارد. همچنین این صفحه نمایش با رزولوشن 432×128 و تراکم پیکسلی 245ppi کیفیت تصویر رضایت بخشی ارایه می‌کند. تنها دکمه فیزیکی بکار برده شده در سمت راست ساعت قرار دارد که برای برگشت به صفحه خانه و یا قفل ساعت بکار گرفته می‌شود. در زیر ساعت نیز سنسور شمارنده ضربان قلب تعبیه شده است. اتصالات بندهای ساعت (که از جنس پلاستیک می‌باشد) به راحتی قابل باز کردن می‌باشد که به شما امکان تعویض بندهای ساعت بسته به سلایقتان را می‌دهد. پردازنده تک هسته‌ای Cortex M4 با کلاک 180 مگاهرتز عهده‌دار عملیات پردازشی این گجت جمع و جور می‌باشد.

برای استفاده از این ساعت، کافی است اپلیکیشن Gear Fit Manager را روی گوشی یا تبلت سامسونگی خود نصب کرده و به راحتی به ساعت گیر فیت متصل شوید. از امکانات نرم افزاری این ساعت می‌توان به مشاهده تماس‌های دریافتی و پیام‌های متنی گوشی/تبلت متصل به ساعت، شمارش گام‌ها و ضربان قلب، نمایش ایمیل و چندین قابلیت نرم افزاری دیگر اشاره کرد. در مورد مصرف انرژی نیز گفتنی است که این ساعت هوشمند با دارا بودن باتری 210mAh قادر است در استفاده‌های روزمره به مدت 3 روز شارژ نگه دارد که میزان قابل قبولی برای یک ساعت هوشمند محسوب می‌شود.

قیمت خرید ساعت هوشمند سامسونگ مدل Gear Fit SM-R350

بروزترین قیمت ساعت هوشمند سامسونگ